1 op 1 Coaching

Tijdens een 1 op 1 coaching traject met Fred Beljaars zul je ontdekken wie je werkelijk bent. En ook wie je niet bent. Als je dit ziet van jezelf ben je in staat om alles te creëren wat je wilt.

We hebben allemaal te maken met het reptielenbrein. Veel mensen laten zich tegenhouden door dit stemmetje in hun hoofd. Zodra je dingen buiten je comfortzone wilt ondernemen, loop je tegen deze stem aan. Hij weerhoudt jou ervan om in actie te komen. Hij wil dat alles bij het oude blijft, om jou te beschermen. Maar het is juist buiten je comfortzone waar groei kan plaatsvinden. Je leert dealen met deze stem, waardoor je minder terughoudend wordt en meer bereikt.

Daarnaast heb je te maken met het ego. Het ego wil er goed uitzien voor de buitenwereld. Hij is bang voor de mening/reactie van anderen. En hij is bang om gekwetst te worden. Ook met het ego kun je leren omgaan, waardoor het makkelijker wordt om je eigen weg te volgen en naar je intuïtie te luisteren.

Zo zijn er nog vele andere tips, tools & inzichten welke jou kunnen helpen om krachtiger te worden en daardoor sneller jouw visie om te zetten in resultaat.

Ben je benieuwd wat 1 op 1 coaching voor jou kan betekenen? En heb jij een commitment op jouw persoonlijke en zakelijke groei? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Fred Beljaars en creëer het leven van jouw dromen.