Topsporter in Ondernemen | 3 Maanden Training

De “Topsporter in Ondernemen” 3 Maanden Training start met een Kick-Off Weekend

 

Ontdek Hoe Je Een Succesvolle Entrepreneur Wordt Tijdens De “Topsporter In Ondernemen” 3 Maanden Training

 

Afzender: Fred Beljaars (ex-topsporter) en Kim van der Hoeven – Baas in Leiderschap
Onderwerp: “Topsporter in Ondernemen” 3 Maanden Training LIVE Start met een Kick-Off Weekend

Beste lezer,

Denk je dat het mogelijk is voor jou om een “Topsporter in Ondernemen” te zijn?

Het is onze overtuiging dat elke ondernemer/ entrepreneur in staat is om te leven in vrijheid en EXACT kan bepalen welke topprestaties worden behaald. Oftewel jij bepaalt jouw agenda én hoeveel geld je verdient.

We gaan je geen gouden bergen beloven van 100K+ per jaar, maar het is zeker realistisch om binnen 3 maanden jouw omzet te verdubbelen van bijvoorbeeld € 3.000 naar € 6.000 per maand.

Het is niet moeilijk, maar ook niet eenvoudig. Er is een blueprint voor. Wat deze blueprint EXACT inhoudt onthullen we tijdens de “Topsporter in Ondernemen” 3 Maanden Training. Deze training start met een LIVE Kick-Off Weekend.

Klik hier voor een vrijblijvende kennismaking

 
Veel ondernemers:
 • Hebben geen idee wie ze zijn
 • Hebben wel een droom, maar hebben hier geen project van gemaakt
 • Hebben geen echt commitment
 • Stellen alles uit naar morgen
 • Doen alleen hetgeen wat comfortabel is

Waarschijnlijk heb je al veel boeken gelezen, YouTube video’s bekeken en seminars gevolgd over persoonlijke ontwikkeling en zelf-leiderschap. Misschien denk je: ik weet het allemaal wel. Maar hoeveel van deze kennis heb je daadwerkelijk toegepast en geïmplementeerd? Wat ben je echt gaan leven? Het hangt af van wie je bent, hoe succesvol je de informatie tot je kunt nemen en kunt implementeren.

Je leert bij ons NIET:
 • Hoe je een businessplan schrijft
 • De nieuwste sales- en marketingtechnieken
 • Je boekhouding bijhouden en begrijpen

Dit is GEEN businesscoaching. Het gaat om jou. Persoonlijke ontwikkeling. Jij bent de sleutel tot jouw succes. Als jij succesvol bent, is een succesvolle business het logische gevolg. Dan kun je alles creëren en zovéél verdienen als je zelf wilt. Niet door meer uren te maken, maar door efficiënter te werken. Je kunt zelf jouw agenda bepalen.

Succes is dichterbij dan je denkt. Het zit al in jou. Het is nu tijd om jezelf te bevrijden uit jouw mentale gevangenis en te gaan scoren in business.

Het kan grootser dan je nu denkt…

Je kunt het sneller bereiken dan je nu denkt…

Deze training maakt vanaf dag 1 een IMPACT op jouw resultaten…

De “Topsporter In Ondernemen” 3 Maanden Training start met een Kick-off Weekend LIVE op locatie. Daarna 1x per week een online training van 1 uur en mogelijkheid tot Q&A. We sluiten het traject af met een LIVE terugkom dag (op locatie).

Omdat we er zeker van willen zijn dat iedereen die meedoet topprestaties bereikt, beginnen we met een vrijblijvend gesprek (online, telefonisch of live op locatie in Rotterdam, 1 op 1 vrijblijvend gesprek van 60 minuten). Zo kunnen wij en jij ontdekken of er een wederzijdse match is en of dit de juiste training is voor jou.

Klik hier om jouw plek te reserveren voor een vrijblijvend gesprek

Tijdens deze 3 maanden ontdek je exact wat ervoor nodig is om de meest krachtige versie van jezelf te worden en succesvol te zijn in business. Alles komt rechtstreeks uit de praktijk en eigen ervaring van Fred Beljaars als ex-topsporter en ondernemer. De praktische tips zullen je inspireren om maximaal te gaan winnen in business!

Hieronder een kleine greep van wat je gaat ontdekken bij de “Topsporter in Ondernemen” 3 Maanden Training:
 • Wie je bent en wie je niet bent
 • Hoe je de meest krachtige versie van jezelf wordt
 • Hoe je met de mentaliteit van een topsporter kunt winnen in business
 • Hoe je efficiënter kunt werken
 • Hoe je focus houdt op de dingen die echt belangrijk zijn
 • Je leert anders denken
 • Je leert een strategie, waarmee je zeker bent dat je je doelen kunt bereiken

Dit is slechts een kleine greep uit alle praktische tips & tools en technieken die je kunt inzetten om zelf een “Topsporter in Ondernemen” met topprestaties te zijn!

Klik hier om je nog even aan te melden voor het vrijblijvende gesprek.

Deze training is anders dan de vele andere seminars over persoonlijk leiderschap. Wij zijn niet jouw cheerleader. We zijn er niet om je te motiveren. Hier leer je hoe je van binnenuit kunt transformeren tot de persoon die je altijd al had willen zijn. Dit kun je niet vergelijken met welke andere training dan ook.

Wij hebben de overtuiging dat wanneer je deelneemt aan deze training, jouw leven voorgoed zal veranderen. Wij gunnen jou: meer passie, meer geld, meer vrijheid. We reiken je de handvatten aan om dit razendsnel te bereiken.

Waarom je hierbij wilt zijn…

Tijdens deze “Topsporter in Ondernemen” 3 Maanden Training ontvang je volop inspiratie, strategieën, tips & tools. En een team van toffe entrepreneurs om je heen.

Het is down to earth en super praktisch. Met deze strategie scoor je altijd. Je kunt vol in de aanval gaan, zonder terughoudend te zijn.

Tijdens deze training krijg je inzichten die je voor de rest van je leven bij zullen blijven.

Het is leuk. En je wordt hier gewoon een succesvollere entrepreneur/ ondernemer door.

Deze training maakt vanaf dag 1 een IMPACT op jouw resultaten. Je business en leven transformeren naar the next level.

Niet te moeilijk doen, gewoon even aanmelden om vrijblijvend kennis te maken.

En als je nu denkt: ik heb hier geen tijd voor. Ik heb het al zo druk. “Het komt later misschien beter uit.” Dan wil je juist meedoen! Eén van de dingen die je leert is efficiënter werken, zodat je meer tijd overhoudt voor andere dingen. En stoppen met uitstellen, want dat kost alleen maar energie.

Waarom zou ik met een coach willen werken als alle informatie online te vinden is?

Omdat een coach jou dingen kan laten inzien die je zelf niet ziet. Er zijn dingen waarvan jij niet weet dat je ze niet weet. En het zijn juist die dingen die jou dichterbij succes brengen.

Een coach kan correcties aandragen die jouw mentale houding verbeteren. Hij kan je helpen om je messen scherp te houden. Zelfs de beste voetballers op aarde hebben nog steeds een coach. Niet om beter te leren voetballen, maar om ervoor te zorgen dat de speler weet wie hij is en de juiste mentaliteit heeft om te winnen.

Je leert hoe je oude patronen kunt doorbreken. Je leert dealen met (negatieve) gedachtes, belemmerende overtuigingen en ongewenste emoties. Je leert zelf-leiderschap beheersen, zodat je de controle over je eigen gedrag en acties kunt terugpakken en tot topprestaties kunt komen.

Klik hier als jij een “Topsporter in Ondernemen” wilt zijn en topprestaties wilt bereiken

Team Baas in Leiderschap

Fred Beljaars
Kim van der Hoeven

Agenda

We starten regelmatig met een nieuwe groep. Neem contact op met ons voor de startdata.

Wie is Fred?

Fred Beljaars (1978) is ex-topsporter in BodyBuilding. Hij was actief in competitie in de jaren 1998 - 2012. Zijn mooiste titel is die van Nederlands Kampioen in 2012.

Fred: "De beste school was voor mij de sportschool. Hier heb ik onder andere geleerd wat het met je doet als je ambitie hebt en er volledig voor gaat om het waar te maken. Ik heb geleerd wat discipline is, wat commitment inhoudt en wat het voor je doet. Je leert hier te dealen met het stemmentje in je hoofd die jou van alle oncomfortabele dingen probeert weg te houden.

Na mijn periode als topsporter ben ik deze waardevolle lessen gaan toepassen in ondernemen. Als je onderneemt met de mentaliteit van een topsporter, kun je ook hier topprestaties bereiken. Ik deel al mijn kennis en ervaringen graag met jonge ondernemers en entrepreneurs, zodat ook zijn succesvol kunnen worden in business."