ZELFLEIDERSCHAP | WAKKER ONDERNEMEN | TOPSPORT MINDSET

Baas in Leiderschap - Ga jij voor geld of voor gelukWe spreken regelmatig ondernemers die het zakelijk gezien allemaal goed voor elkaar hebben. Ze hebben een succesvol bedrijf en hebben al heel wat bereikt in hun carrière. Maar ze willen meer, ze willen nog succesvoller worden en nog meer geld verzamelen. Dit noemen wij goudzoekers. Ze zijn nergens anders mee bezig. Ze zijn verslaafd geraakt aan hun successtatus en hebben zich er volledig mee geïdentificeerd. Ze zijn als de dood om deze status te verliezen. Ze leven in angst en twijfel. Ze zijn vaak allerlei verplichtingen aangegaan, die ze, als het even wat minder gaat, niet kunnen nakomen. Dat weten ze en dat zorgt voor stress. Die stress nemen ze (onbewust) ook mee naar huis. Ze zijn thuis steeds minder gezellig en het gezin lijdt hieronder. Ze kampen met persoonlijke issues.

Je merkt aan alles: deze mensen zijn niet gelukkig. Ja, ze hebben geld. Ja, ze kunnen alle materie kopen die ze willen. Maar ze vergeten één ding: hier word je diep van binnen nooit echt gelukkig van. Geluk vind je meer in dingen als: je passie volgen, creatief bezig zijn, dingen doen waar je ècht blij van wordt. Genieten van de kleine dingen in het leven, die eigenlijk heel groot zijn. Aandacht en liefde voor je gezin, familie, vrienden en niet te vergeten: voor jezelf!

Natuurlijk kun je daarnaast nog steeds een succesvol bedrijf runnen. Maar zorg eerst dat je zelf gelukkig bent, lekker in je vel zit en hoog in je energie, voordat je straks opgebrand en uitgeblust bent. Door te werken aan een stevige fundering, verschijn je veel krachtiger op de werkvloer en ben je in staat om het succes wat jou toekomt ook daadwerkelijk te dragen.

Een stevige fundering heeft alles te maken met body, mind en spirit. Business is slechts een gevolg van de eerste drie. Hoe krachtiger jouw fundering is, hoe krachtiger jouw resultaten zullen zijn. En dan kun je er ook van genieten en het gevoel van geluk ervaren. Ben je benieuwd hoe je jouw fundering krachtiger kunt maken? Mogen wij je helpen en je hier nieuwe inzichten over geven? Klik op de button hieronder, laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

Of kom op 8 december naar ons Winterboost Event. Klik hier voor meer informatie.

 

Foto: Pexels