Masterclass – ‘Hoe maak je van jezelf een winnaar’

In 8 stappen naar topprestaties

Ex-topsporter Fred Beljaars neemt je tijdens deze Incompany Masterclass mee in de wereld van zelfleiderschap en deelt de lessen die hij geleerd heeft in topsport. Hij laat je zien hoe je dit kunt implementeren in jouw professionele en persoonlijke leven, zodat jij je dromen kunt waarmaken en topprestaties kunt bereiken.

Maak jezelf mentaal krachtiger en maak een winnaar van jezelf, zodat je kunt dealen met uitdagingen en deze weet te overwinnen, waardoor je de resultaten kunt creëren die je zo graag wilt.

Het is belangrijk om de benodigde vereiste acties uit te voeren met betrekking tot jouw doelen, maar nog belangrijker is wie jij bent terwijl je deze acties uitvoert. Jij bent de sleutel tot jouw eigen succes. Hoe krachtiger jij bent, hoe krachtiger jouw resultaten zullen zijn.

Medewerkers bepalen voor een groot deel het resultaat

Als directeur/eigenaar van een bedrijf stel je de doelen en bepaal je de koers. Maar het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de inzet van de medewerkers. Wat is hun mentale houding? Hoe verschijnen ze op de werkvloer? 

Wil je het laatste halfjaar van dit jaar andere resultaten behalen dan het laatste halfjaar van vorig jaar? Train je medewerkers! Je kunt de medewerkers andere opdrachten geven, maar als ze vanuit dezelfde, vastgeroeste mentale houding komen als andere jaren, zullen de resultaten nagenoeg hetzelfde blijven.

Het succes van een bedrijf valt of staat met de mentale houding van de medewerkers. Maak de medewerkers mentaal krachtiger en de resultaten zullen krachtiger worden. Want als de medewerkers transformeren tot echte leiders, zijn ze in staat om opdrachten uit te voeren, doelen en deadlines te halen, zijn ze van binnenuit gemotiveerd en zijn ze in staat om zelfstandig te werken.

Special Gift*

Heb je binnen jouw bedrijf een groep managers/medewerkers die wel een boost en transformatie kunnen gebruiken? Dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden voor een Incompany Masterclass te bespreken. Bij een match bieden we je deze 120 minuten durende Incompany Masterclass geheel vrijblijvend en kosteloos aan.

What’s in it for you?

Wat het oplevert voor de aanwezige personen:

  • Ze ervaren wat anders denken met je doet
  • Ze ervaren een energie boost en leren zichzelf te motiveren
  • Ze zien nieuwe mogelijkheden
  • Ze leren hoe je doelen en deadlines eenvoudig kunt halen
  • Ze leren hoe je een winnaar maakt van jezelf

What’s in it for us?

Wij geloven in de kracht van geven. We houden ervan om anderen te inspireren, zodat zij nieuwe inzichten krijgen en zich verder kunnen ontwikkelen in hun professionele en persoonlijke leven. Daarmee maken we de wereld een stukje mooier.

Bij interesse gaan we na de Incompany Masterclass graag verder in gesprek over een mogelijk vervolgtraject op maat.

 

* Slechts 2 plekken per maand beschikbaar.

Dus… snel aanvragen die Masterclass! 🙂

Masterclass aanvragen

8 + 2 =