Leaders Connect

Durf te vragen, durf te spreken

 

Foto impressie

Uitnodiging

We hebben allemaal een reptielenbrein die ons probeert te beschermen. In gevaarlijke situaties is dat handig en noodzakelijk, echter kent het reptielenbrein geen verschil tussen serieus gevaar en schijngevaar. Acties die buiten jouw zelfgecreëerde comfortzone liggen, ziet hij ook als gevaarlijk. Jouw eigen reptielenbrein houdt jou klein. En als je toch dreigt te groeien, zal hij er alles aan doen om jou te laten terug cirkelen naar wie je in de kern denkt te zijn. Dit doet hij op de volgende manier: hij verzint bullshit, hij verdraait dingen of hij laat dingen weg.

Naast het reptielenbrein heb je ook nog te maken met het ego. Het ego is bang om gekwetst te worden en is daarom vaak terughoudend in het spreken van de waarheid. Oei, dat kan ik niet zeggen, want wat zullen anderen daarvan denken? Vaak zijn we bang voor de reacties en zeggen we maar niks. Maar als je terughoudend bent, ga je nooit winnen.

Ex-topsporter en zelfleiderschap expert Fred Beljaars van Baas in Leiderschap komt hierover spreken en geeft je tools & inzichten, welke je direct kunt toepassen. Hierdoor durf je meer te vragen en durf je vaker de waarheid te spreken. Dit maakt een impact op zowel je persoonlijke als professionele leven.

Team Baas in Leiderschap

Programma – donderdag 3 oktober 2019

15.30 – 16.00 uur Ontvangst met koffie/thee en gelegenheid tot netwerken
16.00 – 16.45 uur Lezing/ demonstratie zelfleiderschap door ex-topsporter Fred Beljaars
16.45 – 17.30 uur Tijd voor fun! “Durf te vragen”
17.30 – 18.00 uur Napraten en netwerken

 

Locatie

Tribes Rotterdam Blaakhouse, Blaak 34 te Rotterdam

Investering

Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden.

Deze middag zullen we geld inzamelen voor Survival International. We zouden het zeer op prijs stellen als je hier een vrijwillige bijdrage aan zou willen leveren. Deze kun je op de middag zelf deponeren in de daarvoor bestemde pot in de zaal.

 

Wat het jou oplevert

  • Je leert iets nieuws en doet nieuwe inzichten op. Je wordt aan het denken gezet.
  • Je weet hoe je terughoudendheid te lijf kunt gaan.
  • Je ontmoet nieuwe mensen, wat misschien wel tot vriendschappen en/of business kan leiden.
  • Je maakt lol en ervaart fun!
  • Je kunt een energieboost ervaren.

 

Ben je erbij?

Leaders Connect

Durf te vragen, durf te spreken

3 oktober 2019

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Klik hier voor andere evenementen.

Survival International

“De internationale beweging voor de rechten van inheemse stammen. Survival International is de enige organisatie die wereldwijd opkomt voor in stamverband levende volken. We helpen stammen hun bestaan te verdedigen, hun land te beschermen en zelf hun toekomst te bepalen. Wij zetten ons in om de vernietiging van inheemse stammen tegen te houden.”

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: