Leaders Connect

Maak een 10-serie van jezelf

BMW doet er alles aan om de mooiste en beste BWM-series voor jou op de markt te brengen. Baas in Leiderschap doet er alles aan om jou te helpen de mooiste en beste serie van jezelf te maken, zodat jij jezelf krachtig kunt positioneren in de markt waarin jij actief bent. Maak van jezelf een 10-serie en wie weet rijd je binnenkort in een BMW 8-serie. 😉

Ondernemen is net als topsport. Je hebt een winnaarsmentaliteit nodig om topprestaties te kunnen bereiken. Hoe verschijn jij op het veld? Speel je om te winnen of speel je om niet te verliezen?

Alles in het bereiken van topprestaties valt of staat met wie je bent. Het draait allemaal om ‘being’. De acties die je uitvoert zijn belangrijk, maar nóg belangrijker is wie je bent terwijl je deze acties uitvoert.

Een Personal Internal Commitment helpt je om een onbewust zwakke mentale houding te transformeren in een bewust krachtige mentale houding, oftewel een winnaarsmentaliteit. Het helpt jou om jezelf van binnenuit opnieuw te creëren en díe persoon te zijn, wat nodig is om de uitdagingen op jouw pad te overwinnen en jouw gewenste topprestaties te bereiken.

Tijdens deze Leaders Connect bijeenkomst leer je wat een Personal Internal Commitment inhoudt, hoe je er één voor jezelf creëert en hoe je dit kunt inzetten en implementeren in jouw leven én business.

 

Wat je kunt verwachten

Ex-topsporter en zelfleiderschap expert Fred Beljaars zorgt tijdens de mini workshop voor een flinke dosis inspiratie en nieuwe inzichten. Je mag al jouw uitdagingen voorleggen en al jouw vragen stellen aan Fred tijdens de Q&A. Wil je er zeker van zijn dat jouw vraag beantwoord wordt, stuur jouw vraag vooraf in per e-mail.

Het wordt niet té serieus allemaal, want er is óók tijd voor FUN! Wat we precies gaan doen, blijft nog even een verrassing.

En natuurlijk is er tijd om te netwerken, nieuwe connecties te maken en de prachtige BMW’s en MINI’s te bewonderen.

Team Baas in Leiderschap

Impressie Leaders Connect

Impressie Leaders Connect

Programma – dinsdag 10 maart 2020

19.30 – 20.00 uur Ontvangst en gelegenheid tot netwerken/ auto’s bewonderen
20.00 – 21.00 uur Demonstratie Zelfleiderschap/ Topsport Mindset en Q&A door ex-topsporter Fred Beljaars
21.00 – 21.30 uur Tijd voor fun!
21.30 – 22.00 uur Napraten en gelegenheid tot netwerken/ auto’s bewonderen

 

Locatie

BMW Kalfsbeek Schiedam
Karel Doormanweg 21, 3115 JD Schiedam

Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Ook per openbaar vervoer goed bereikbaar.

Gratis toegang

Er zijn geen kosten verbonden aan de toegang voor dit evenement.

Deze avond zullen we geld inzamelen voor Stichting Het Vergeten Kind. We zouden het zeer op prijs stellen als je hier een vrijwillige bijdrage aan zou willen leveren. Deze kun je op de avond zelf contant deponeren in de daarvoor bestemde pot in de zaal.

Wat deelnemers zeggen over Leaders Connect

“One of the most inspiring events I attended during my stay in The Netherlands was Leaders Connect in Rotterdam. A whole different way of networking, being vulnerable and actually getting to know one another.

Dank jullie wel Fred en Kim voor de super inspirerende bijeenkomst. Hopelijk tot ziens in de toekomst.”

“Het Leaders Connect evenement heb ik ervaren als leerzaam. Fred is misschien geen getraind spreker, maar hij vertelt wel heel prettig. Ik had zo nog anderhalf uur naar hem kunnen luisteren. Ik vond het daarnaast ook inspirerend en ben ook de meerwaarde van een coach gaan zien. De indruk die ik heb opgedaan is niet te beschrijven in 2-3 zinnen en was zeer positief.”

“Netwerken op niveau. Puur en oprecht gezellig. Mooie gesprekken en veel inspiratie. That’s all what it’s about.”

“Fred heeft mij geïnspireerd. Ik vond het verhaal over de adelaar en de leeuw erg mooi en sterk. Aldus Fred moeten we het kind in onszelf nooit vergeten en deze blijven stimuleren. De avond was voor mij boven verwachting.”

“De workshop was ontzettend gaaf. Het smaakt naar meer.” 🙂

“Het was zeer waardevol. Dank. Heel veel eye-openers, tips & tricks, waar ik naar op zoek was/ben.”

“Energiek. Ik heb het woord voor woord gevolgd, dat gebeurt niet vaak.”

“Interessant. Iets om over na te denken en toe te passen.”

Wat het jou oplevert

  • Je leert iets nieuws en doet nieuwe inzichten op.
  • Je wordt aan het denken gezet – anders denken.
  • Je leert wat een Personal Internal Commitment inhoudt, hoe je er één voor jezelf creëert en hoe je dit kunt inzetten en implementeren.
  • Je leert gelijkgestemde ondernemers (en mogelijk potentiële zakenpartners) op een andere manier kennen en er kunnen waardevolle connecties en vriendschappen ontstaan – door deelnemers ook wel ‘netwerken op niveau’ genoemd.
  • De tips & tools die je leert, zijn direct toepasbaar en zullen een impact maken op jouw professionele én persoonlijke leven.
  • Een ervaring die je nog lang zal bijblijven.

 

Je leert iets nieuws, je ontmoet nieuwe mensen en je beleeft fun.

 

Ben je erbij?

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan stellen we jou als eerste op de hoogte zodra de datum bekend is. Je bent daarmee tevens verzekerd van een plek.

Met ex-topsporter en zelfleiderschap expert Fred Beljaars

Stichting Het Vergeten Kind

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, maar dat geldt helaas niet voor alle kinderen in ons land. Er wonen hier toch heel veel kwetsbare kinderen die het moeilijk hebben. Zij hebben onze hulp dringend nodig en dit houdt niet op met een eenmalige glimlach of tijdelijke steun. Het Vergeten Kind organiseert activiteiten en evenementen die een directe positieve invloed hebben op het leven van deze kinderen. Daarnaast richten ze zich ook op duurzame, structurele verbetering van hun situatie. Help je mee?

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kalfsbeek BMW MINI Schiedam