Leaders Connect

Tijdens de bijeenkomsten van Leaders Connect zullen we de échte leiders, de leeuwen onder ons, inspireren en met elkaar in contact brengen. We streven ernaar om eens per maand een evenement te organiseren.

Klik hier voor de evenementen agenda.

Wat het jou oplevert

Je leert iets nieuws, je ontmoet nieuwe mensen en er zal altijd een fun element worden toegevoegd. Je ervaart een energieboost en gaat met nieuwe inzichten weer naar huis.

Ieder evenement heeft een ander thema, met een ander verhaal, zodat het interessant en leerzaam blijft, ook als je al eerder bent geweest. Juist als je al eerder bent geweest zelfs, want je wordt zelf steeds waardevoller door de kennis die je opdoet. En de connecties die ontstaan, zullen steeds sterker worden naarmate je elkaar vaker ziet.

Waarom wij dit doen

We vinden het tof om échte leiders te inspireren en met elkaar in contact te brengen. En we vinden het belangrijk dat iedere ondernemer/ directeur vrijblijvend en op een laagdrempelige manier kan kennismaken met zelfleiderschap en kan ervaren wat dit voor hen kan betekenen.

Daarnaast willen wij graag iets terugdoen voor de maatschappij. Daarom bieden we deze evenementen kosteloos aan, aan de deelnemers. Wel stellen we het op prijs als zij een vrijwillige bijdrage zouden willen doen, welke vervolgens zal worden gedoneerd aan Stichting Het Vergeten Kind. We zijn altijd op zoek naar sponsoren die, op wat voor manier dan ook, een steentje willen bijdragen om dit mogelijk te maken.

 

Wil je er ook bij zijn? Leuk, je bent van harte welkom!

Sfeer impressie van Leaders Connect evenementen

Team Baas in Leiderschap

Fred Beljaars spreekt tijdens Leaders Connect en tijdens de programma’s van Leaders Learn.

Kim van der Hoeven organiseert alle evenementen/programma’s van Leaders Connect en Leaders Learn. Bij vragen kun je contact opnemen met haar.