Leaders Learn

Op naar een spectaculair 2020

Incompany Transformatie Training

 

Hoe is jouw 2019 tot nu toe verlopen? Hoe kijk jij terug op afgelopen jaar? Heb je al je doelen bereikt die je voor jezelf gesteld had?

Nee? Oké, kan gebeuren. Je was je waarschijnlijk van een aantal dingen niet bewust. Als je brutaal eerlijk bent naar jezelf, waar lag het aan? En geen excuses verzinnen nu en niet naar anderen gaan wijzen… waar lag het écht aan?

Herken je jezelf (of jouw medewerkers/ collega’s) in één of meer van onderstaande punten?

 • Ik heb geen heldere doelen gesteld
 • Ik stel zaken uit
 • Ik houd me regelmatig niet aan mijn eigen woord (ook naar mezelf toe)
 • Ik heb te weinig discipline om door te zetten
 • Ik heb geen écht commitment
 • Ik denk vaker in problemen dan in oplossingen
 • Ik houd me te vaak bezig met oppervlakkige acties
 • Ik weet veel, maar ik pas het niet toe
 • Ik kies vaak voor comfortabele acties en ga uitdagingen liever uit de weg
 • Ik ben zit regelmatig in een slachtofferrol

Gefeliciteerd! Er is verbetering mogelijk.

Hoe kun jij jezelf transformeren in gedrag en acties, zodat je in 2020 wel al je uitdagingen kunt overwinnen en al je doelen kunt bereiken?

Doelen wel bereikt? Ja? Top! Dan gaan we door naar de volgende stap. Vraag jezelf eens af: waren je doelen voor 2019 niet te comfortabel? Hoe kun je voor jezelf de lat verhogen, zodat 2020 ook weer een leuke uitdaging voor je wordt? En hoe kun je jezelf transformeren, zodat je alle uitdagingen kunt overwinnen, een ongekende persoonlijke groei doormaakt en het succes kunt dragen?

Je raadt het al…

Deze trainingsdag van Baas in Leiderschap – Leaders Learn, gaat over:

 • heldere doelen stellen en
 • jezelf transformeren, zodat je uitdagingen kunt overwinnen.
 • Je ontvangt een 8 stappenplan, waarmee succes verzekerd is, mits je bereid bent te doen wat nodig is.

Wat zijn jouw plannen voor 2020? Waar wil je naartoe groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak?

Team Baas in Leiderschap

Impressie Leaders Learn

Impressie Leaders Learn

Programma – (datum in overleg)

09.30 – 10.00 uur Inloop en kennismaken
10.00 – 11.15 uur Blok 1 – demonstratie zelfleiderschap door Fred Beljaars
11.15 – 11.30 uur Korte koffiepauze
11.30 – 12.30 uur Blok 2 – demonstratie zelfleiderschap door Fred Beljaars
12.30 – 13.30 uur Lunchpauze
13.30 – 15.00 uur Blok 3 – demonstratie zelfleiderschap door Fred Beljaars
15.00 – 15.30 uur Pauze
15.30 – 16.30 uur Q&A

Wie is Fred?

Fred Beljaars (1978) is ex-topsporter in BodyBuilding. Hij was actief in competitie in de jaren 1998 – 2012. Zijn mooiste titel is die van Nederlands Kampioen in 2012.

Fred: “De beste school was voor mij de sportschool. Hier heb ik onder andere geleerd wat het met je doet als je ambitie hebt en er volledig voor gaat om het waar te maken. Ik heb geleerd wat discipline is, wat commitment inhoudt en wat het voor je doet. Je leert hier te dealen met het stemmentje in je hoofd die jou van alle oncomfortabele dingen probeert weg te houden.

Na mijn periode als topsporter ben ik deze waardevolle lessen gaan toepassen in ondernemen. Als je onderneemt met de mentaliteit van een topsporter, kun je ook hier topprestaties bereiken. Ik deel al mijn kennis en ervaringen graag met jonge ondernemers en entrepreneurs, zodat ook zijn succesvol kunnen worden in business.”

Locatie

Deze trainingsdag kan bijvoorbeeld plaatsvinden bij Delta Hotel Vlaardingen, maar is ook mogelijk elders of bij jou op het bedrijf (indien er een workshop ruimte beschikbaar is). De locatie kan in onderling overleg worden bepaald.

Investering

Prijs op aanvraag.

Na deze trainingsdag heb je:

 • Inzicht in wie je bent en wie je niet bent
 • Inzicht in wie je moet zijn (mentale houding) om je visie sneller om te zetten in resultaat
 • Jouw doelen helder in kaart gebracht
 • Een concreet stappenplan om van 2020 een spectaculair jaar te maken
 • Nieuwe inzichten opgedaan, tips & tools ontvangen die jou vooruit helpen, nieuwe vrienden gemaakt, fun beleefd, oftewel een onvergetelijk dag gehad die je nog lang zal bijblijven.

Meld je snel aan, zodat je goed voorbereid 2020 in gaat en er een absoluut topjaar van kunt maken.

Hoe deelnemers Leaders Connect evenementen hebben ervaren

“One of the most inspiring events I attended during my stay in The Netherlands was Leaders Connect in Rotterdam. A whole different way of networking, being vulnerable and actually getting to know one another.

Dank jullie wel Fred en Kim voor de super inspirerende bijeenkomst. Hopelijk tot ziens in de toekomst.”

“Het Leaders Connect evenement heb ik ervaren als leerzaam. Fred is misschien geen getraind spreker, maar hij vertelt wel heel prettig. Ik had zo nog anderhalf uur naar hem kunnen luisteren. Ik vond het daarnaast ook inspirerend en ben ook de meerwaarde van een coach gaan zien. De indruk die ik heb opgedaan is niet te beschrijven in 2-3 zinnen en was zeer positief.”

“De workshop was ontzettend gaaf. Het smaakt naar meer.” 🙂

“Het was zeer waardevol. Dank. Heel veel eye-openers, tips & tricks, waar ik naar op zoek was/ben.”

“Energiek. Ik heb het woord voor woord gevolgd, dat gebeurt niet vaak.”

“Interessant. Iets om over na te denken en toe te passen.”

“Fred heeft mij geïnspireerd. Ik vond het verhaal over de adelaar en de leeuw erg mooi en sterk. Aldus Fred moeten we het kind in onszelf nooit vergeten en deze blijven stimuleren. De avond was voor mij boven verwachting.”

Transformatie start hier. Wil jij dit ook?

Laat hieronder jouw gegevens achter. We nemen spoedig contact op met je.

Leaders Learn Incompany Transformatie Training

13 + 7 =