Leaders Learn

Tijdens de programma’s van Baas in Leiderschap – Leaders Learn, leer je alles over Zelfleiderschap, Wakker Ondernemen en het creëren van een Topsport Mindset. Als je dit beheerst, kun je zoveel meer bereiken, in een kortere tijd. Visie wordt sneller omgezet in resultaat.

Heb je tijdens de evenementen van Leaders Connect ervaren/ontdekt hoe waardevol het is om zelfleiderschap te beheersen, om nieuwe inzichten te krijgen en anders te leren denken? Zie jij nu in dat er veel meer mogelijk is voor jou?

Wil jij nu eindelijk de dingen gaan bereiken die je ècht graag wilt, maar waar je tot nu toe alleen maar van kon dromen?

Wij helpen je graag. Kies uit onderstaande opties waar jij blij van wordt.

Hoe we je kunnen helpen

Kom uit je hoofd en onderneem vanuit je hart

Op 16 januari 2020 leer je in 1 middag hoe je een winnaarsmentaliteit kunt creëren voor jezelf en hoe je kunt ondernemen vanuit je hart i.p.v. uit je hoofd.

Ondernemen is Topsport

Groepstraining voor ondernemers, waarin je jezelf in 3 maanden tijd opnieuw creëert tot de persoon die je graag wilt zijn. Lifechanging in business èn leven.

1:1 Coaching

Een coachingstraject op maat. Voor jou, als jij exponentieel wilt groeien in business en beseft dat het succes begint bij jezelf.
 

Op naar een spectaculair 2020

In 1 dag krijg je inzicht in wie je bent en in wie je niet bent, leer je heldere doelen stellen en creëer je een concreet stappenplan om van 2020 een spectaculair jaar te maken.

Incompany Masterclass

Start nu met een vrijblijvende Incompany Masterclass, waarin jullie kunnen ervaren wat het beheersen van zelfleiderschap door medewerkers voor impact heeft op de resultaten binnen de organisatie.

Let op: we werken niet met iedereen. Neem contact op met ons en we plannen een vrijblijvend gesprek in (telefonisch, online of op locatie) om te kijken of dit programma geschikt is voor jou en of er een wederzijdse match is.