Masterclass – Hoe maak je van jezelf een winnaar?

Met alleen talent zal een topsporter niet winnen. Er is meer voor nodig om een winnaar te zijn. Je hebt een krachtige mentale houding nodig. Je wilt jezelf al winnaar voelen, voordat je het veld op gaat. Hierin worden topsporters getraind door hun coach.

Ondernemen is ook topsport. Heb jij de ambitie om te winnen in business en succesvol te zijn? Dan wil je jezelf TRAINEN, in samenwerking met een coach die jou kan laten inzien welke correcties nodig zijn. INVESTEER JEZELF, waarbij de focus ligt op JOU en niet op een bedrijfsplan, een nieuwe website of een nieuwe marketingstrategie. Zoek het niet langer buiten jezelf, maar begin eerst met jezelf opnieuw te creëren en te transformeren van binnenuit.

Als je andere resultaten wilt in je leven, dan zal er een andere JIJ moeten opstaan.

Op dinsdag 25 juni a.s. van 20.00 – 22.00 uur geeft ex-topsporter Fred Beljaars namens Baas in Leiderschap een demonstratie in zelfleiderschap. Je leert wat je kunt doen om van jezelf een winnaar te maken.

Wil jij nu eindelijk de resultaten creëren waar je al zo lang van droomt? Zorg dat je erbij bent. Dit zal het verschil maken tussen zilver en GOUD.

Reserveer nu jouw plek. Wees er snel bij; slechts 15 plekken beschikbaar. Vol = vol

Datum: dinsdag 25 juni 2019 van 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Roomin, Korte Dam 10 te Schiedam

Programma

19.45 – 20.00 uur Inloop
20.00 – 21.30 uur Demonstratie Zelfleiderschap door Fred Beljaars
21.30 – 22.00 uur Napraten en netwerken

Ben je erbij? Meld je nu aan via onderstaand contactformulier. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van jouw aanmelding.

Jouw investering

Er zijn geen kosten verbonden aan deze masterclass. Het kost je alleen slechts 2 uur van jouw tijd.

 

Dus… snel aanmelden!

Masterclass - 25 juni 2019

9 + 11 =