Over ons

 

Team Baas in Leiderschap

Fred Beljaars

Fred Beljaars

Transformatie Trainer

Fred is ex-topsporter (bodybuilding) en heeft zich de laatste jaren helemaal ondergedompeld in (zelf)leiderschap en traditioneel Sjamanisme. Al zijn kennis, ervaringen en wijsheden komen samen in de Master Your Being Methode, welke wij gebruiken in onze Leaders Learn Trainingen.

Geen vraag of uitdaging is te gek voor Fred, hij heeft overal een antwoord op. Wil je Fred live in actie zien en ontdekken wat dit voor jou zou kunnen betekenen? Dan zien we je graag tijdens één van de (gratis) Live Online Q&A’s die we in onze besloten Facebook groep ‘Persoonlijke Ontwikkeling voor Ondernemers’ organiseren. Klik hier om gratis lid te worden.

Kim van der Hoeven

Kim van der Hoeven

Verbinder | Content Creator | Event Manager

Kim heeft Fred leren kennen toen zij zelf als ondernemer op het punt stond dat ze de keuze moest maken tussen stoppen en terug in loondienst of hulp inschakelen, zichzelf transformeren en met een flinke dosis nieuwe energie er volledig voor gaan. Ze koos voor de laatste optie en is samen met Fred een coaching traject aangegaan, wat tot mooie resultaten heeft geleid, zowel zakelijk als privé.

Nu organiseert Kim alle evenementen en trainingen van Baas in Leiderschap en is ze verantwoordelijk voor de marketing, content, administratie, planning, etc.