ZELFLEIDERSCHAP | WAKKER ONDERNEMEN | TOPSPORT MINDSET

Baas in Leiderschap - Blog Resultaat begint internResultaat begint niet extern, maar resultaat begint intern, bij jezelf. Je hebt namelijk geen controle over externe zaken, maar wel over interne zaken. Interne controle heb je zelf in de hand door middel van zelf-leiderschap. Als je zelf-leiderschap beheerst, zorgt dat ervoor dat je jezelf naar krachtige resultaten kunt begeleiden.

“Het gaat niet alleen om wat je doet. Het gaat vooral om wie je bent, terwijl je iets doet.”

 

Beloning voor de waarde die je biedt

Je bent een onderneming gestart omdat je van waarde wilt zijn voor je doelgroep. Het logische gevolg daarvan is dat je resultaat creëert. Resultaat is de beloning die je krijgt als je van waarde bent. Het is een gevolg van de waarde die jij biedt. Het gaat om jou. Hoe waardevoller jij bent, hoe krachtiger de resultaten zullen zijn die je creëert.

Jij bent zelf het succes. Als jij geen succes bent, hoe wil je dan succes creëren? Succes moet in je vezels zitten. Het zit in alle cellen van je lijf. Je ademt succes, je bent succes, je creëert succes. Als je niet gelooft dat je succes kunt hebben, omdat je het intern nog niet voelt, dan ga je het niet creëren. Resultaat begint intern.

Behaal je nog niet de resultaten die je voor ogen hebt? Dan wil je hier serieus naar kijken en actie ondernemen, zodat je hier verandering in kunt brengen. 

De beloning die je krijgt moet in balans zijn met de energie die je erin stopt. Als er geen of weinig resultaat is en je blijft toch doorgaan, dan houd je dat niet vol op de lange duur. Dan loop je leeg en brand je op. Dat wil je niet.

Jezelf creëren

Veel mensen zoeken de oplossing buiten zichzelf, maar daar ga je het niet vinden. Je kunt jezelf opnieuw de werkelijkheid in spreken, jezelf creëren. Zodat je kunt zijn wie je moet zijn, om te kunnen doen wat nodig is, om de gewenste resultaten te behalen.

Wil je hier meer over lezen? Zodat jij jezelf naar krachtige resultaten kunt begeleiden? In onze shop kun je het e-book ‘Resultaat begint intern – Jij bent de sleutel tot je eigen succes’ kopen. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.

Baas in Leiderschap - E-book Resultaat begint intern

Foto: Pexels