ZELFLEIDERSCHAP | WAKKER ONDERNEMEN | TOPSPORT MINDSET

Baas in Leiderschap - Winterdip als excuusOp zo’n dag als vandaag, met lenteachtige temperaturen, denk je waarschijnlijk helemaal nog niet aan de winter, maar het komt er toch echt aan binnenkort. De donkere dagen, kaarsjes aan, met een wijntje op een schapenvachtje voor het knetterende haardvuur. De regen die tegen de ramen tikt. Het heeft wel wat. Lekker knus en gezellig.

Echter veel ondernemers grijpen deze periode aan als excuus om niet in actie te hoeven komen. Ze hebben de gedachte dat de donkere dagen zorgen voor een winterdipje of depressiviteit. Hun energiepeil daalt hierdoor. Ze hebben geen zin meer. Tel daar de gedachte dat zakendoen in december nou eenmaal heel moeilijk is bij op, en je hebt een motief om op de bank te blijven zitten.

Maar lieve mensen, dit kost geld. Heel veel geld. Nu zijn het misschien een paar weken of 1 maand van minder actie en minder resultaat, maar als je dit ieder jaar blijft herhalen, ben je na 12 jaar een hele jaaromzet misgelopen. Zonde! De grootste onkostenpost binnen je bedrijf is de omzet die je niet behaald hebt, maar wel had kunnen behalen.

Wij helpen je graag door deze winterperiode heen en daarom organiseren we op zaterdag 8 december we het Winterboost Event. We introduceren jou in de wereld van zelf-leiderschap, waar (negatieve) gedachtes en overtuigingen je niet langer in de weg staan en waar doelen gerealiseerd worden. We gaan er een waanzinnig leuke en inspirerende dag van maken op een prachtige locatie in ’t Gooi.

Foto: Pexels